greenworks


Svet se je spremenil. Danes je obnovljiva energija cenejša in čistejša.

Greenworks je inovativna blagovna znamka, ki za seboj pušča fosilna goriva in električne kable in je popolnoma osredotočena v razvoj in izdelavo baterijskih vrtnih in ročnih orodij.
Vsa orodja so plod lastnega razvoja, oblikovanja in izdelave. Proizvodnja orodij, od obdelave materialov do končnega izdelka je izvedena v lastnih tovarnah, brez zunanjih podizvajalcev. Kontrola surovin, stroškov in končnega izdelka zagotavljajo kupcu Greenworksovih orodij visoko razmerje med ceno in kvaliteto.

Orodja so narejena za sodobno razmišljujoče ljudi, ki resnično ljubijo vrtnarjenje, uživajo v hišnih opravilih in pri tem želijo uporabljati vsestranske, močne, enostavne in okolju prijazne rešitve. Edinstveno paleto baterijskih orodij odlikuje zmogljivost, premišljena oblika, dobra ergonomija in dolga življenjska doba.

Tehnike in komponente našega podjetja uporabljajo tudi številne druge blagovne znamke po svetu. Naša vizija je, da postanemo eno od vodilnih podjetij v industriji do leta 2020.
Regionalni urad za Evropo, Bližnji vzhod in Azijo je v Malmöju na Švedskem. Švedska je tudi sedež korporativnega centra za razvoj in raziskave (Jönköping).

Trior d.o.o. je uradni uvoznik in distributer podjetja Greenworkstools za Slovenijo. Maloprodajo in  razstavni salon Akucenter Uroš Perčič s.p. imamo na Rožni ulici 44 v Šenčurju pri Kranju.