Pravno obvestilo


Spletna stran je last podjetja Akucenter Uroš Perčič s.p., ki želi z njeno postavitvijo obveščati širšo javnost o podjetju in prodajnih artiklih. Če lastnik ne določi drugače, je vsebina spletne strani zaščitena z avtorskimi pravicami. Vsebine, objavljene na tem spletnem mestu, je dovoljeno reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja Akucenter Uroš Perčič s.p..
Po svojih najboljših močeh se trudimo, da na spletni strani objavljamo le prave in posodobljene podatke, vendar pa ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov. Prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe informacij, objavljenih na tej spletni strani, ali začasnega nedelovanja spletne strani.
Prosimo vas, da kot obiskovalec naše spletne strani, upoštevate naštete pogoje. Akucenter Uroš Perčič s.p. si pridržuje pravico do spremembe vseh podatkov, ki so objavljeni na tej spletni strani. Z ogledom te spetne strani potrjujete, da se s pogoji strinjate in jih v celoti sprejemate.